Autoverhuur Seychelles Luchthaven

4.6 / 5

Gebaseerd op 802 beoordelingen

Zoek naar huurauto in Seychelles Luchthaven
Waar op te halen
Inleveren auto op andere locatie
Ophaaldatum
Retourdatum
Inleveren auto op andere locatie
Valuta:

Seychelles Luchthaven huurauto - reisinformatie

Seychelles Luchthaven Autoverhuur Gids

is een one-stop autoverhuurspecialist voor Seychelles Luchthaven. Wij tonen de tarieven van de toonaangevende autoverhuurbedrijven in Seychelles Luchthaven en laten u de auto realtime uitkiezen en reserveren. Beslis bij wie u wilt huren na het vergelijken van de prijzen en de type auto van de plaatselijke autoverhuurbedrijven.

Seychelles Luchthaven Autoverhuur Gids bevat alle belangrijke autoverhuurbedrijven en onderhandelt met de plaatselijke bedrijven in Seychelles Luchthaven over de beste autohuurprijzen en dienstverlening voor alle locaties in Seychelles Luchthaven. Op deze manier weten onze klanten dat zij altijd de beste prijs en service krijgen voor hun huurauto op Seychelles Luchthaven.

Binnen 3 minuten kunt u prijzen vergelijken en uw huurauto boeken op Seychelles Luchthaven. In de tussentijd zal u opvallen dat wij meestal veel goedkoper zijn dan wanneer u rechtstreeks bij de bedrijven boekt.

Hoe worden de huurprijs berekend?
Let op: als een online autoverhuur bemiddelaar onze prijzen kunnen veranderen voortdurend. Wij werken samen met verschillende lokale bedrijven, kunnen we onderhandelen over de prijs en hebben waarschijnlijk een betere koers dan de lokale bedrijven. Echter, onze huurdag is gebaseerd op 24 uur. Wij verhuren auto ' s per uur. Als u een auto wilt huren voor een paar uur alleen je moet betalen voor een volledige huurdag. Bijvoorbeeld, als u kiest voor ophalen van de auto om 10:00 uur en drop off op dezelfde dag om 22:00 uur zult u nog steeds in rekening worden gebracht voor 24 uur huur wij bieden geen tarieven voor een halve dag.

Wat is Schade door Aanrijding met eigen risico?
Collision Damage Waiver is een schade verzekering af te sluiten en meestal inbegrepen in de huurprijs. De Collision Damage Waiver waarschijnlijk een overschot, die u zal verantwoordelijk zijn voor het. De borg zal worden geblokkeerd op uw creditcard bij aankomst bij het lokale kantoor. De waarborgsom is een bedrag waarvoor je aansprakelijk kan worden gesteld in geval van schade/diefstal van het voertuig. Het betekent dat de deeltjes hoeveelheid geld die kan worden genomen van de geblokkeerde als u het veroorzaken van eventuele schade aan de auto tijdens de huurperiode. Schade aan of verlies van de banden, voorruit, glas, chassis mag niet worden gedekt door de Collision Damage Waiver. Wanneer de auto wordt geretourneerd in dezelfde staat als het werd opgehaald van het kantoor van uw beveiliging zal worden vrijgegeven.

Hoe betaal ik voor mijn reservering in Mahe?
De online te betalen bedrag kan verschillend zijn. Sommige van de huurauto instellingen vereisen een volledige vooruitbetaling. Andere instanties zullen u vragen om vooraf een bepaalde hoeveelheid geld voor aankomst en de rest moet worden betaald bij aankomst in het lokale kantoor. U zal worden gevraagd om te betalen de storting online en zal het bedrag worden vermeld op onze website. Het saldo zal worden gedekt bij aankomst bij u komen ophalen van de auto. Wanneer u ervoor kiest uw auto wordt aangegeven op onze website over hoe om te betalen voor uw huurauto. Voor de online betaling, u kunt gebruik maken van een kaart, zelfs met een andere naam.

Is het possibel te halen mijn auto laat in de nacht?
Sommige van de bedrijven werken na de opening uur om u te voorzien van de beste service. Het verwerken van uw reservering, zal u worden gevraagd om te kiezen van uw pick-up tijd op de website. Zo lang als je kunt zien op de groene knop BOEK NU, het betekent dat je in staat bent uw auto op te halen op de aangegeven tijd. Alstublieft, er rekening mee dat sommige van de huurauto agentschappen kunnen extra kosten aan voor het uit f-uurs service. U vindt het in de algemene voorwaarden. Om te controleren of de openingstijden van de geselecteerde autoverhuur, kunt u klikken op de auto foto. Ziet u gemakkelijk de openingstijden van de meeste bureaus.

Heb ik een internationaal rijbewijs om een auto te huren in {LOCATIE}?
Een geldige bestuurders - ´s-licentie is vereist om te worden in staat om een auto te huren. U moet een internationaal rijbewijs, samen met uw eigen huis-licentie als u het huren van een auto uit het land waar uw eigen vergunning is afgegeven. Het is altijd aan te bevelen om de verdere eis in het lokale verkeer-afdeling, waar je thuis vergunning is afgegeven. We raden altijd sterk het hebben van een internationaal chauffeur´s-licentie met u wanneer u gaat voor een vakantie in het buitenland. De plaatselijke autoverhuur bedrijf kan weigeren om u de auto indien u niet aanwezig.

Lees meer

We bieden veel verschillende autoverhuur opties

Vraag dus een offerte aan en bespaar tot 50% voor uw huurauto in Seychelles Luchthaven

Sommige van onze autoverhuur bedrijven zijn beschikbaar in Seychelles Luchthaven

We bieden een vergelijking van alle autoverhuur bedrijven in Seychelles Luchthaven:

  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  7.2 (1516)
  Vanaf $ 81 /dag
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  7.1 (1928)
  Vanaf $ 47 /dag

Kaart met huurauto locaties in Seychelles Luchthaven

Zie onze belangrijkste autoverhuur locaties in Seychelles Luchthaven.

Locaties in Seychelles Luchthaven

Zie de belangrijkste autoverhuur locaties in Seychelles Luchthaven:

Andere autoverhuur locaties in Seychelles Luchthaven

Wij bieden de volgende Seychelles Luchthaven autoverhuur locaties